CO2 Neutral Website
Hur fungerar detDeltagarePriserOm ossAnmäl dig
Svenska

Om CO2 neutral website

Redan 2009 hade Internet gått förbi flygindustrin - när det gällde CO2-utsläpp. Därför började vi att hjälpa företag att göra något åt CO2-utsläppen från deras webbplatser, och med att dela de goda nyheterna med deras besökare.

Vad är CO2 neutral website?

CO2 Neutral Website är ett globalt klimatinitiativ. CO2-utsläpp är nämligen ett globalt problem. Därför är vi även mycket stolta över att ha medlemmar från alla typer av organisationer och kontinenter.

Tack till alla våra medlemmar och samarbetspartner

Först och främst: Tack till alla medlemmar som hjälper oss att få CO2 Neutral Website att växa och frodas. Vi är glada att höra att det att ha det lilla, gröna certifieringsmärket på deras webbplats stärker företagens och organisationernas anseende och användarnöjdhet.

CO2-neutrala webbplatser är kanske inte kärnan i företagens miljöarbete, men de är ett utmärkt komplement till andra initiativ. Vi får mycket feedback om att just CO2 Neutral Website-certifieringen ger mycket större marknadsföringsvärde än kostnaden för ett medlemskap.

Många bäckar små...

Målet med CO2 Neutral Website är att skapa större medvetenhet om CO2-utsläpp från webbplatser. Samtidigt önskar vi att genomföra konkreta projekt som gör skillnad - både socialt och miljömässigt. Vi reducerar t.ex. både mängden CO2 och förbättrar livet för tusentals afrikanska familjer, genom att samarbeta med lokala icke-statliga organisationer ( NGO:er) och installera energieffektiva spisar.

Kontakt

IngenCO2.dk
Inge Lehmanns Gade 10, 6. sal
8000 Aarhus C.
mail: info@ingenco2.dk

Vi strävar efter att svara på e-mejls inom 24 timmar på vardagar, så skriv gärna till oss med frågor.

Bli mer hållbar

Stärk ditt brand och gör en skillnad!

CO2 Neutral Website

Kontakt

Om CO2 Neutral Website

Hur fungerar detVåra projektBeräkningarDeltagareResurser

Copyright © CO2 Neutral Website

Villkor och bestämmelserIntegritets- och cookiepolicy